Prijava:
Registracija · Zaboravio/la si lozinku?   

Božićni stihovi

 
Traženje

Traži

U polje traženi niz upiši ključnu reč i označi kategoriju/e po kojoj/ih želiš tražiti.

 
Kraj godine je uvijek atmosfera u zraku čarobna, jer se bliže božični blagdani i nova godina. U tom vremenu se najčešče setimo porodice, drugova i znanaca, sa kojima smo proživeli lepe časove u protekloj godini. Uobičajeno je da se za blagdane šalje blagdanska čestitka svojim drugovima i zaželi lepa želje. Neka vaše čestitke ukrase naši božični stihovi, i sa time čete pokazati da lep božični stih znači puno više, nego samo obična čestitka.
Razporedi po: bodovima · datumu · abecedi
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 61 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Tiha je noć svi se raduju sad i sneg kao nekad je prikrio grad a ja samo želim ruke tvoje da me grle kao da je zadnji put, tužna je noć i ostaje san suze sećanja padaju na moj dlan da ti kažu one reči dve srećan Božić ljubavi volim teeeee….
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 51 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Zvezdano nebo noćas blista - i svi slavimo Isusa Hrista. - na nebu sjajni mjesec se zlati - Božiji blagoslov neka vas prati – SREĆAN BOŽIĆ !
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 61 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Samo otvoren um prima mudrost, samo otvorene ruke primaju darove, samo otvoreno srce prima ljubav i samo najdraže osobe primaju ovu čestitku! Srećan Božić!
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 52 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Neka ti od Božičnog dana sve krene na bolje, da imas za sve snage i volje, da ljubav ti bude kao najlepši san, želim ti sve najlepše za Božični dan…
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 49 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Badnjaci ti sretni novi, Bog neka te blagoslovi, nek’ ti srećom dom zablista, jer slaviš rođenje Isusa Hrista. Srećan Božić!!!!
Avatar
Petar · Božićni stihovi
Glasaj 68 glasova · Pošalji E-čestitiku · Više
Dobri dome SREĆAN BOŽIĆ u vekove zdravi bili, s’badnjakom se veselili, nek vas sreća zdravlju vodi, MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI…